İvrindi Ziraat Odası > Haberler > İVRİNDİ ZİRAAT ODASI DURMAK BİLMİYOR

İVRİNDİ ZİRAAT ODASI DURMAK BİLMİYOR

İvrindi Ziraat Odası Başkanlığının organizasyonuyla 03.02.2017 cuma akşamı İvrindi Durmaz Alabalık dinlenme tesislerinde çiftçilerimize yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Odamız tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına Balıkesir SGK İl Müdür yardımcısı Bekir Çelebioğlu, İvrindi İlçe Tarım Müdürü Mustafa Demir ve personeli, İvrindi Halk Eğitim merkezi Müdürü Arif Kunduzcu ve İvrindi mizin 69 mahallesinden muhtarlarımız, delegelerimiz ve çok sayıda çiftçimiz katıldı. Çiftçilerimizin SGK ile ilgili sorunları, tarım sigortasında yaşanan sıkıntılar tartışıldı. İlçe Tarım Müdürü 2017 Tarımsal desteklemeleri, hayvan desteklemeleri ve yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkanımız Hasan Hüseyin KOYUN her zaman çiftçi kardeşlerimizle birlikte olduğunu, çiftçilerimizin her türlü sıkıntısında ziraat odasının kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.