İvrindi Ziraat Odası > Haberler > “İş Gücüne Katılmaya Hazırız” projesi açılış töreni İvrindi Şehit Fatih Tomuşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’inde gerçekleşti.

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Destek Programı çerçevesinde hazırlanan GMKA tarafından finanse edilen 166 400 TL Proje bedeli olan “İş Gücüne Katılmaya Hazırız” projesi açılış töreni İvrindi Şehit Fatih Tomuşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’inde gerçekleşti.

Bu proje kapsamında ‘’kaynak işçileri bölüm atölyesi’’ nin açılışına ve eğitime verdiği destekten dolayı İvrindi Ziraat Odası Başkanı Hasan Hüseyin KOYUN’a Milli Eğitim müdürlüğü tarafından plaket verilmiştir.

İvrindi Ziraat Odası Başkanı Hasan Hüseyin KOYUN eğitimin ve eğitimcinin daima yanında olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.