İvrindi Ziraat Odası

ZOBİS
İvrindi Ziraat Odası > Haberler > İVRİNDİ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI MECLİS TOPLANTISINI FİDAN ÜRETİM BAHÇESİNDE YAPTI

İvrindi Ziraat Odası Başkanlığı meclis toplantısını odaya ait sertifikalı fidan üretim bahçesinde gerçekleştirdi.

İvrindi Ziraat Odası Başkanı Hasan Hüseyin KOYUN meclis üyeleri ve oda çalışanları ile birlikte Edremit – Balıkesir karayolu üzerinde bulunan fidan üretim, tanıtım ve satış bahçesinde inceleme yaparak, bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Şu an satış aşamasına gelen aşılı ceviz fidanlarının,  yaz başından bugüne kadarki gelişimleri yerinde incelendi.

Başkan Hasan Hüseyin KOYUN, bu arazinin alınmasında ve fidanların yetiştirilmesinde başta emektar çiftçiler olmak üzere Meclis üyelerine ve Oda çalışanlarına arazide gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.