İvrindi Ziraat Odası > Haberler > KORUCU İLKOKULU CEVİZ BAHÇESİ KURULMASI PROJESİ

KORUCU İLKOKULU CEVİZ BAHÇESİ KURULMASI PROJESİ

İvrindi ilçesi Korucu İlkokulu bahçesine ‘’Ceviz Bahçesi Kurulması ‘’ projesi kapsamında 25.2.2020 tarihinde Fidan dikme şenliği düzenlendi. İlçe Kaymakamı Sayın Fatma TURHAN KESER, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Önder, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve personeli, İvrindi Ziraat Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve personeli, vatandaşlar, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldılar.

İvrindi Ziraat Odası Başkanlığı’nın fidan üretim merkezinde yetiştirilen chandler ve tozlayıcı çeşit olarak franguette aşılı ceviz fidanları Korucu İlkokulu’na hediye edilerek ceviz bahçesi tesisi yapılmıştır.

Proje kapsamında okulda eğitim-öğretim gören 150 öğrenci adına  İvrindi Ziraat Odası Başkanlığı organizesinde her öğrencinin ve fidan dikme şenliğine katılan protokolün ismine bir adet fidan dikilerek isim plakaları takıldı.