İvrindi Ziraat Odası > Haberler > İVRİNDİ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI SERTİFİKALI FİDAN ÜRETİM BAHÇESİNİ KURDU

İVRİNDİ ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI SERTİFİKALI FİDAN ÜRETİM BAHÇESİNİ KURDU

İvrindi Ziraat Odası Başkanlığı olarak bölge çiftçimizin ihtiyacını karşılamak üzere 2017  yılında odamıza ait 15.722 m2  tarlada  başlamış olduğumuz sertifikalı ceviz, kestane ve asma fidanı üretim çalışmaları sonuç verdi.

Oda başkanı, yönetimi ve çalışanlarının özverili çalışmalarıyla aşılamış olduğumuz chandler ve tozlayıcı franguette cinsi 3000 adet ceviz fidanlarımızın sökümünü tamamladık. Bölge çiftçimizin ihtiyacını karşılamak üzere satışa sunduk.

Daha önce bölgemizde yapılmayan ve çiftçilerimizin güvenilir ve kaliteli fidan ihtiyacını temin konusunda sıkıntılar yaşadığını bildiğini ve bu sorunu çözmek için bu işe giriştiklerini söyleyen oda başkanı Hasan Hüseyin KOYUN sonuçtan memnun olduklarını söyledi. Odamıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun dileklerinde bulundu.