İvrindi Ziraat Odası > Haberler > BÜYÜK ILICA – YÜREKLİ MAHALLELERİ ÇİFTÇİ TOPLANTISI

BÜYÜK ILICA – YÜREKLİ MAHALLELERİ ÇİFTÇİ TOPLANTISI

22.03.2018 Perşembe günü akşam ilçemiz Büyük. Ilıca ve Yürekli mahallelerimize konuk olarak elimizden geldigince çiftçilerimizi bilgilendirmeye çalıştık. Çiftçilerimizin Tarım bağ-kuru ve Tarım sigortası hakkında merak ettiği hususlar, bağ kurlu olmak için neler gerektiği, hangi şartların arandığı ve nasıl emekli olacakları konularında bilgiler verildi.

Toplantıya katılan İlçe Halk Eğitim Müdürü de çiftçilerimizin istekleri doğrultusunda bu mahallelerimizde kurs açılabileceğini, aynı zamanda bu kurs belgelerinin genç çiftçi desteklemelerinde çiftçilerimize artı puan kazandırdığını belirtti.

Başta muhtarlarımıza ve çiftçilerimize sonsuz teşekkürler ederiz. İvrindi ziraat odası olarak muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda köy ziyaretlerimize devam ederek çiftçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

İvrindi Ziraat Odası Başkanı

Hasan Hüseyin KOYUN