İvrindi Ziraat Odası > Haberler > İvrindi Ziraat Odası Başkanlığı ile LG Tohum şirketince birlikte, İlçemiz Gökçeyazı Mahallesinde çiftçilik yapan önder çiftçimiz Mustafa Cevherin mısır tarlasında Tarla Günü düzenledik.

Çiftçilerimize LG 30709 Mısır çeşidinin bölgemizdeki gelişimi, verimi ve hayvan beslenmesindeki kalite değerleri hakkında bilgi verildi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü ve çalışanları, Gökçeyazı Tarım Kredi Kooperatifi çalışanları, İvrindi Süt Birliği, İvrindi Damızlık Birliği çalışanları ve yöremiz halkının katılımıyla bir şenlik havasına dönüştü. Çiftçilerimize LG 30709 Mısır çeşidinin bölgemizdeki gelişimi, verimi ve hayvan beslenmesindeki  kalite değerleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca çiftçilerimiz slaj mısır yetiştiriciliği hakkında merak ettikleri konularda bilgi aldılar.

Etkinlik katılanlara yemek ikramının ardından sona erdi.