İvrindi Ziraat Odası > Haberler > GEBEÇİNAR VE KÜÇÜK ILICA MAHALLELERİ ÇİFTÇİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ

GEBEÇİNAR VE KÜÇÜK ILICA MAHALLELERİ ÇİFTÇİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ

14.02.2017 Çarşamba günü İvrindi Ziraat Odası yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte Küçük.Ilıca ve Gebeçınar mahallelerimizdeydik

Burada yaşayan çiftçilerimiz ile çaylarımızı içerken oda başkanımız Hasan Hüseyin KOYUN aynı zamanda tarım sigortası, bağ kuru, oda çalışmaları ve tarımsal desteklemeler, genç çiftçi projesi,kırsal kalkınma hibe desteklemeleri, tarımsak krediler hakkında çiftçilerimize bilgiler verdi. Başkanımız  Hasan Hüseyin KOYUN.. Öncelikle muhtarlarımıza, oda delegelerimize ve değerli çiftçilerimize göstermiş olduğu sıcak ilgi ve muhabbetten dolayı çok teşekkür etti.