İvrindi Ziraat Odası > Haberler > DEMİRCİLER VE DEĞİRMENBAŞI MAHALLELERİMİZDE ÇİFTÇİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

DEMİRCİLER VE DEĞİRMENBAŞI MAHALLELERİMİZDE ÇİFTÇİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Ivrindi Ziraat Odası Başkanlığı yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle Tarım ilçe Müdürlüğü isbirligi ile bu akşamki bilgilendirme toplantısını Demirciler ve Değirmenbaşı mahallelerimizde gerçekleştirdik.

Toplantıda  oda başkanımız Hasan Hüseyin KOYUN, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa DEMİR tarım sigortası, bağ kuru, oda çalışmaları ve tarımsal desteklemeler, genç çiftçi projesi,kırsal kalkınma hibe desteklemeleri, tarımsa krediler hakkında çiftçilerimize bilgiler verdiler .Çiftçilerimizde bu konularla ilgili olarak sorunlarını ve sıkıntılarını dile getirerek çözüm yollarına ulaşmış oldular. Bizleri konuk eden demirciler muhtarımız Ali Çalış ve Değirmenbaşı muhtarımız İsmail Kesen e ve değerli çiftçilerimize sonsuz teşekkürler ederiz.